Welkom Verlies en rouw Life-Coaching Agenda Over Jenny van Velzen Ervaringen Als een boom... Contact
Praktijk voor Coaching | Rouw- en Verliesbegeleiding

Karel Doormanlaan 259 | 2283 AN  Rijswijk | M 06 - 42 66 73 10 | E info@jennyvanvelzen.nl

Praktijk voor Coaching | Rouw- en Verliesbegeleiding

Parelstraat 9 | 2332 JK  Leiden | M 06 - 42 66 73 10 | E info@jennyvanvelzen.nl


Sluit vrede met jezelf: de sleutel naar een liefdevol leven.

Introductie

De wereld is onrustig. Alles verandert. Ook jijzelf, je relaties, je werk, je waarden en je wensen. Verandering is de essentie van het leven. Toch hebben we daar moeite mee. We zien op tegen de onzekerheid die ermee gepaard gaat. Wat als ik mijn baan verlies? Mijn gezondheid, mijn partner? Hoe goed we het ook hebben, we worden gehinderd door angst voor pijn en verlies, angst voor indringende ervaringen in ons leven.


We proberen ons leven te beheersen. Maar telkens als je denkt ‘vat’ te hebben op zaken, krijg je te maken met veranderingen die we niet voorzien of in de hand hebben. Wat is het alternatief? Het antwoord lijkt simpel: overgave aan het leven, zonder verzet.  Accepteer wat er op je pad komt en heb vertrouwen in jezelf.

Dat klinkt eenvoudig, maar waarom lukt het ons dit dan niet in het dagelijks leven? Ons denken, voortkomend uit angst, overstemt veelal ons vertrouwen en verhindert een vredevolle kijk op onszelf en onze omgeving.


In een inspirerend weekend reiken we je graag het antwoord aan via een eeuwenoude sleutel: wanneer we omarmen wat ons lief is èn de pijn van verliezen in ons leven durven voelen, kan het vertrouwen en de innerlijke rust groeien en kunnen we vrede sluiten met ons zelf en onze omgeving.Inspiratieweekend ‘Sluit vrede met jezelf”

Wanneer je wilt stoppen met zoeken en wanneer je wilt ontdekken hoe je innerlijke rust en vrede kunt ervaren, heten we je van harte welkom op ons inspiratieweekend. In twee dagen staan we op een praktische, informatieve en beeldende wijze stil bij de sleutel die leidt tot een meer liefdevol leven, ongeacht je situatie. Gun jezelf deze inspirerende en waardevolle ervaring: een mooi symbolisch begin van de vredesweek.   

De begeleiding van dit weekend is in handen van Jenny van Velzen – Professioneel Coach, Mieke van der Meer – Loopbaancoach en

Annette Jasperse – Beeldend kunstenaar.


Voor aanmelding of vragen: sluitvrede@outlook.com of neem contact met mij op.


                             Data: zaterdag 25 en zondag 26 april 2015             

    Locatie: een landelijk schiereiland in Roelofarendsveen, Floraweg 8.

Investering: € 150,=, inclusief twee lunches en materiaalkosten.


Meer informatie over het programma kun je vinden via www.facebook.com/Sluitvredemetjezelf


   www.meerleven.com  www.annettejasperse.exto.nl

Welkom Coaching Rouw en Verlies Sluit vrede training
Ervaringen Als een boom... Contact